274 escaladors a la Fira de Pagès i Artesania

274 han estat els petits (i no tan petits) escaladors que durant els dos dies que ha durat la fira s'han atrevit a escalar el rocòdrom de 6 metres d'alçada, i tot i que aquest any ha sigut el primer que s'han cobrat tiquets per pujar-hi (2 pujades per 1 €), aquesta proposta ha estat molt ben acollida i molts han estat els que han volgut repetir.

Però la col·laboració econòmica (ja sigui en la venta de tiquets pel rocòdrom, samarretes, dessuadores, ...) no és i no ha sigut mai l'objectiu principal sinó que es pretén promoure l'activitat física a l'aire lliure i el respecte cap  la natura. Per això es va disposar un plafó amb fotografies de les activitats realitzades, en especial la recollida de brossa pels boscos de Maçanet per informar i conscienciar a la gent sobre l'impacte ambiental que té abocar brossa al bosc.

A més a més aquest any hi ha hagut algun objectiu addicional, la presentació de la nova web del Grup Excursionista i la presentació d'aquest nou repte que és la Volcanic Half Marathon.

Agraïm a tots els que vau participar i us vau interessar. Fins la propera!